logo barra ajuntament terrassa

Servei gratuït per a cotxes elèctrics

FàcilPk és el primer aparcament a Terrassa, que instal·la un servei gratuït de carregadors elèctrics per a cotxes i motocicletes al pàrquing de la plaça del Progrés.

QUÈ ÉS AQUEST SERVEI?

El vehicle elèctric és un clar exemple de vehicle menys contaminant, redueix el soroll i la contaminació a la ciutat, estalvia energia i aporta un 90% menys d'emissions de CO2 que els vehicles convencionals.

El pàrquing de la plaça del Progrés de FàcilPk va ser  el primer aparcament a Terrassa que  va posar en funcionament, el mes d'abril de 2011, el sistema per a recàrrega de vehicles elèctrics multipunt a fi de facilitar l'extensió de l' ús d'aquests tipus de vehicles a la ciutat.

ON TENIM UBICAT EL SERVEI?

S'han instal·lat quatre punts de recàrrega amb capacitat d'estacionament per a quatre cotxes o motocicletes. Els punts estan situats a la primera planta del pàrquing de la plaça del Progrés. Són unes places pintades de color verd .

FUNCIONAMENT DEL SERVEI DE RECÀRREGA GRATUÏTA

Els usuaris han de sol·licitar la targeta "CIRCARLIFECARD" a l'oficina de control de l'aparcament de la plaça del Progrés. La targeta es lliurarà gratuïtament, i un cop finalitzada la recàrrega s'haurà de retornar.Únicament caldrà abonar el temps d'estada total a l'aparcament.

Al mateix aparcament teniu a la vostra disposició les instruccions d'ús.

Contacti amb nosaltres

Nom i cognoms
Invalid Input

Correu-e(*)
Sembla que aquesta no és una adreça de correu correcte.

Telèfon(*)
Sembla que aquest no és un número de telèfon.

Comprovació(*)
Comprovació Si us plau, torni-ho a provar.

Egarvia © 2013 Avis legal