EGARVIA SA és una societat de capital íntegrament municipal de l’Ajuntament de Terrassa dedicada als serveis relacionats amb la gestió de la política de circulació i transport, regulació i vigilància de l’estacionament regulat de superfície i aparcaments. També col·labora amb el sector privat i  participa en forma minoritària, en la gestió i explotació dels aparcaments del Vapor Ventalló , Plaça Vella, Plaça del Doctor Robert, Raval de Montserrat i Vapor Gran.

SERVEIS I ÀMBITS D'ACTUACIÓ

Ens adaptem a les teves necessitats d’estacionament perquè disposem d’una oferta flexible d’abonaments per a diferents franges horàries.

Per sol·licitar més informació:

APARCAMENTS

Els aparcaments de la ciutat es construeixen i gestionen mitjançant diverses fórmules jurídiques com són la concessió administrativa o les empreses mixtes.

FácilPK és la marca comercial dels aparcaments d’Egarvia, SA. Va néixer en l’any 1995 i  gestiona 6 aparcaments de l’ Avda Barcelona, Plaça Lluís Companys, Plaça del Progrés, Carrer Sant Leopold, Plaça Primer de Maig, i Vapor universitari. La funció d’aquests aparcaments és millorar la mobilitat i solucionar la mancança d’aparcament en diferents barris de Terrassa, afavorint així als residents i comerços de la zona. Cada aparcament disposa de places destinades a rotació, i d’altres a pupil·latge.

GRUA

Egarvia gestiona el servei municipal de retirada de vehicles de la via pública per qualsevol de les circumstàncies previstes en l’Ordenança Municipal reguladora de la mobilitat.

Zones d’estacionament regulats amb horari limitat

Servei públic que té per objecte l’ordenació i millora del trànsit mitjançant la regulació funcional, especial i temporal de l’estacionament de vehicles en les vies d’ús públic de la ciutat.

HORARI D’ATENCIÓ
Oficina/Administració:
De 8 a 15 hores de dilluns a divendres

Servei de grua i Tràmits:
Servei les 24 hores tots els dies de l'any.

Telèfon : 937 842 711