TBICI BOX

APARCAMENTS TANCATS PER A BICICLETES

L’aparcament funciona mitjançant un sistema de registre i control d’accessos, amb el que es dota de seguretat i de qualitat de la tinença de la bicicleta.

TBICIBOX Estació Rambla d'Ègara (FGC)

Capacitat per a 14 bicicletes; universal per a tots els models de bicicletes; disseny amb un alt grau d'eficiència energètica i baix consum energètic, amb plaques solars integrades; columna d'autoreparació de bicicletes, amb eines bàsiques.

L'aparcament està controlat amb una càmera de videovigilància per garantir la seguretat.

TBICIBOX Terrassa Estació del Nord (FGC i RENFE)

Capacitat per a 50 bicicletes i 10 patinets; universal per a tots els models de bicicletes. Activació mitjançant app Pverde. 

L'aparcament està controlat amb una càmera de videovigilància per garantir la seguretat  i també està dotat d'un sistema de detecció de presència per activar l'enllumenat interior. 

COM ESTACIONAR LA BICICLETA?

Activació mitjançant app, només per a usuaris registrats, que consta de suport per penjar la bici i sistema de subjecció/tancament, bomba d’aire amb capçal per tot tipus de vàlvules, eines bàsiques per manteniment i reparació; l’aparcament està controlat amb una càmera de videovigilància per garantir la seguretat.

L'accés a l'aparcament estarà controlat amb sistema electrònic i per estacionar o recollir la bicicleta, cada usuari ha d'obrir la porta mitjançant l'App, o el codi personal que pot introduïr al teclat de l'aparcament, o mitjançant una trucada telefònica gratuïta. Amb qualsevol de les 3 opcions la obertura o el tancament és immediat.

PRINCIPALS NORMES D'ÚS
L'aparcament és gratuït, i la bicicleta pot estar estacionada fins a un màxim de 48h consecutives. En cas d'excedir d'aquest temps es penalitzarà a la persona usuària amb dies no hàbils per al servei, gradualment en funció del temps excedit, entre 2 dies i 30 dies. La resta de condicions d'ús estan detallades a continuació: 

HORARI D’ATENCIÓ
Oficina/Administració:
De 8 a 15 hores de dilluns a divendres

Servei de grua i Tràmits:
Servei les 24 hores tots els dies de l'any.

Telèfon : 937 842 711